Onze organisatie

Wat doet het pensioenfonds?

Stichting Pensioenfonds Flexsecurity is het ondernemingspensioenfonds van de Randstad Groep Nederland. Het fonds voert de pensioenregeling uit voor jou en 209.439 anderen. Ben je 18 jaar of ouder en werk je als flexwerker voor Randstad, Tempo-Team of Yacht? Of ben je een payrollmedewerker van 18 jaar of ouder? Dan is deelname aan de pensioenregeling verplicht. De pensioenregeling is vastgelegd in de cao voor Uitzendkrachten van de Algemene Bond Uitzendondernemingen voor Uitzendkrachten.

Bestuur

Stichting Pensioenfonds Flexsecurity is een onafhankelijke stichting. Het bestuur van de stichting is eindverantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering daarvan. Dit bestuur bestaat uit 4 personen: 2 leden namens de werkgever en 2 leden namens de deelnemers.

Taak

Dit zijn de belangrijkste taken van het pensioenfonds:

  • het vermogen goed beheren
  • de pensioenadministratie correct uitvoeren, en
  • helder communiceren over de pensioenregeling.

Bij de uitvoering van deze taken is kostenbeheersing het belangrijkste.

Overzicht

Verschillende interne en externe partijen ondersteunen het bestuur van het pensioenfonds om alles zo goed mogelijk te laten verlopen. Een overzicht:

 

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.