Heb je als uitzendkracht gewerkt via Randstad, Yacht of Tempo-Team?

Dan heb je waarschijnlijk pensioenkapitaal opgebouwd bij Flexsecurity.
Check hier meteen je of pensioen hebt bij ons

scroll naar beneden

Fijn dat je er bent!

Fijn dat je er bent! Want dan ben je vast op zoek naar informatie over je pensioen. En dat is belangrijk. Flexsecurity is het pensioenfonds voor uitzendkrachten van Randstad Groep Nederland. Daaronder vallen uitzendbureaus Randstad, Yacht en Tempo-Team. Dus, werk je, of heb je gewerkt als uitzendkracht voor een van deze uitzendbureaus? Dan vind je op deze pagina misschien al antwoord op je vragen over je pensioen. Via de homepage kom je bij nog veel meer informatie. Kom je er niet uit, neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Wat als je weinig pensioen bij ons hebt opgebouwd?

Als je weinig pensioen hebt opgebouwd bij Flexsecurity en je bent nu ergens in vaste dienst, dan kan het zijn dat we je pensioen hebben overgedragen naar je nieuwe pensioenfonds. In de video 'Uit dienst' op deze pagina vertellen we je er meer over.

Mijn Pensioencijfers: check hoeveel je hebt

Wil je meteen zien of (en hoeveel) pensioen er voor je is bij ons fonds? Check het in Mijn Pensioencijfers. Inloggen doe je via deze website en is heel makkelijk. In de animatie onderaan op deze pagina zie je hoe je dat doet. Heb je bij meerdere werkgevers gewerkt, kijk dan ook eens op Mijnpensioenoverzicht.nl. Daar zie je hoeveel pensioen je tot nu toe in totaal via eerdere werkgevers hebt opgebouwd, plus je AOW.

Inloggen
Uit dienst bij Randstad, Tempo-Team of Yacht

Wat gebeurt er dan met je pensioen? Check de video.

Accepteer cookies voor het bekijken van de video.

Snel wegwijs in Mijn Pensioencijfers

Inloggen is heel makkelijk. Bekijk de video

Accepteer cookies voor het bekijken van de video.

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.