Nieuws

Nieuw pensioenstelsel: nieuwe landelijke website

Je weet het inmiddels waarschijnlijk wel: er komt een nieuw pensioenstelsel, met nieuwe regels voor jouw pensioen. Maar weet je wat er gaat veranderen? En wat er allemaal moet gebeuren vóórdat het zover is? Om dat goed aan heel Nederland uit te leggen, maakte de overheid samen met vakbonden, werkgeversorganisaties en pensioenuitvoerders een speciale website: onsnieuwepensioen.nl.

Op deze nieuwe website lees je wat het nieuwe pensioenstelsel voor jouw pensioen kan betekenen. Maar ook waarom een nieuw stelsel nodig is en wat er de komende maanden nog moet gebeuren.

Je kunt op de website van ons fonds natuurlijk ook informatie over het nieuwe pensioenstelsel vinden. Want ook wij houden je altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Dan gaat het vooral over hoe wij ons als fonds voorbereiden op de nieuwe pensioenregels. Nog lang niet alles is bekend. Daarom kunnen we niet altijd een precies antwoord geven. Zodra daar meer duidelijk over is, informeren wij je via onze website.

Vragen?
Met vragen over jouw pensioen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag.


U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.