Nieuws

Nieuwe pensioenreglementen per 1 januari 2024 vastgesteld

De pensioenreglementen van Pensioenfonds Flexsecurity zijn per 1 januari 2024 gewijzigd. Hieronder zetten we de wijzigingen voor je op een rij.

In de Basispensioenregeling is de premie met 8% gelijk aan vorig jaar. Deze premie wordt nog steeds volledig betaald door de werkgever. De deelnemer ontvangt een storting van 7,4% van de pensioengrondslag, ongeacht zijn of haar leeftijd. Verder is de toetredingsleeftijd Verlaagd van 21 naar 18 jaar. De uurfranchise is verhoogd naar € 8,45 per uur en het maximaal pensioengevend uurloon bedraagt in 2024 € 38,26 per uur.


In de Pluspensioenregeling en de Payrollpensioenregeling zijn ook de nieuwe bedragen aangepast en is de toetredingsleeftijd verlaagd naar 18 jaar. In verband met de verlaagde toetredingsleeftijd is de premiestaffel iets gewijzigd. In de Payrollpensioenregeling is deze aanpassing niet nodig, omdat de premie in die regeling leeftijdsonafhankelijk is.


Bekijk de nieuwe reglementen.


U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.