Bijna met pensioen

Onafhankelijk advies over jouw pensioenaankoop door Apple Tree

vragen.png

Onafhankelijk advies voor jouw pensioenaankoop

Je hebt besloten om met je pensioenkapitaal een pensioen aan te kopen. Dit doe je bij een verzekeraar. Je koopt een levenslange pensioenuitkering aan. Bij welke verzekeraar je de uitkering aankoopt, bepaal je helemaal zelf.

De financieel adviseurs van Apple Tree kunnen jou helpen bij het maken van een verstandige keuze en geven advies als je dat wenst.

Rekentool

Met de rekentool bereken je aan de hand van jouw eigen gegevens de hoogte van jouw pensioenuitkering. Hoe hoog deze uitkering is, hangt natuurlijk vooral af van de hoogte van jouw pensioenkapitaal. En, er zijn meer keuzes die de hoogte van jouw uitkering beïnvloeden.

Jouw keuze

Elke keuze leidt tot een andere hoogte van jouw pensioenuitkering. Met de handige rekentool van Apple Tree zie je per aangegeven optie hoeveel je krijgt. Onze tip: bepaal wat voor jou belangrijk is en kijk dan welke pensioenuitkering hierbij hoort. Probeer met onze rekentool een aantal opties uit zodat je een goed beeld hebt van de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

De adviseurs van Apple Tree kunnen jou helpen bij het maken van je keuze. Zij nemen de verschillende opties met je door.

Meer informatie en direct regelen

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.