Bijna met pensioen

Een pensioenuitkering aankopen

vragen.png

Advies door Apple Tree

Apple Tree is een onafhankelijk adviseur op het gebied van pensioenuitkeringen. Zij kunnen jou advies geven bij het aankopen van een pensioen. 

Advies bij aankopen pensioen

Je ontvangt ruim voor je pensioendatum een brief van Flexsecurity. In deze brief vragen we je of je instemt met het verstrekken van jouw persoonsgegevens aan Apple Tree. Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van pensioenuitkeringen. Flexsecurity mag namelijk geen advies geven bij het kiezen van een verzekeraar. Apple Tree mag dat wel. Met behulp van jouw persoonsgegevens kan Apple Tree je rechtstreeks benaderen en je optimaal begeleiden bij de aankoop van je pensioenuitkering.

Flexsecurity betaalt de helft van de kosten die Apple Tree in rekening brengt voor deze advisering. Als je gebruik maakt van de diensten van Apple Tree wordt de andere helft van de kosten verrekend met je pensioenkapitaal.

Je kiest zelf of je het advies van Apple Tree wilt gebruiken. Je kunt ook alleen gebruik maken van de website metpensioen.nl om je pensioenkapitaal aan te kopen. Of met een eigen financieel adviseur jouw situatie doornemen.

Ga je akkoord met het verstrekken van jouw gegevens? Dan ontvang je ongeveer 2 maanden voor je pensioendatum een brief met de definitieve hoogte van je pensioenkapitaal. Je wordt gevraagd  om een verzekeraar te kiezen via metpensioen.nl. Als je dat wilt, krijg je ook persoonlijk advies over jouw keuzemogelijkheden.

U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 8.30 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.