Nieuws

Op wie ga jij stemmen?

In januari organiseert Flexsecurity weer een verkiezing voor een nieuwe vertegenwoordiger namens de deelnemers in het verantwoordingsorgaan. Vier deelnemers hebben zich kandidaat gesteld voor deze verkiezing. Jij kunt straks je stem uitbrengen op je favoriete kandidaat.

Het verantwoordingsorgaan van Flexsecurity bestaat uit vier leden, twee namens de deelnemers en twee namens de werkgever. Het verantwoordingsorgaan is het klankbord voor het bestuur en heeft advies- en goedkeuringsrechten op belangrijke besluiten van het bestuur. Ook geeft het verantwoordingsorgaan een oordeel bij het jaarverslag van het pensioenfonds.

Als deelnemer van Flexsecurity heb je de mogelijkheid om te bepalen wie er namens jou in het verantwoordingsorgaan mag plaatsnemen. Iedere stem telt, dus zorg dat je je stem niet verloren laat gaan!

Rond 8 januari ontvang je via e-mail een uitnodiging om je stem uit te brengen, met een uniek stemnummer. Het uitbrengen van je stem kost je nog geen minuut, dus dat kan het probleem niet zijn. Je kunt tot 25 januari je stem uitbrengen, daarna wordt de uitslag van de verkiezing op deze website gepubliceerd. 

 


U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 9:00 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.