Nieuws

Gruwel of genoegen: je belastingaangifte komt eraan

Het is maart. We moeten er weer aan geloven: de aangifte inkomstenbelasting. Voor de een is het een gruwel. De ander schept er genoegen in om alle geldzaken eens goed op een rij te zetten. Onze tip: neem in dit jaarlijkse ritueel voor de Belastingdienst ook je pensioenzaken onder de loep!

Doe je pensioencheck

Het is verstandig om minimaal één keer per jaar je pensioen te checken. Hoe sta je ervoor? Dat kun je doen als je het Uniform Pensioenoverzicht van ons fonds krijgt. Maar een ander goed moment is als je tóch al bezig bent met je administratie voor de Belastingdienst.

Hoe? Online!

Het kost je niet veel tijd. Hier zie je hoe jouw pensioen ervoor staat:

 • In Mijn Pensioencijfers
  Log met je DigiD in op de beveiligde online omgeving Mijn Pensioencijfers. Je ziet je actuele pensioencijfers, je Uniform Pensioenoverzichten en je kunt je pensioenzaken rechtstreeks met ons regelen.

 • In Mijnpensioenoverzicht.nl
  Heb je pensioen opgebouwd via meerdere werkgevers? Dan kun je met DigiD ook inloggen op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Hier zie je:
  - hoeveel pensioen je hebt opgebouwd bij ons fonds
  - hoeveel pensioen je hebt opgebouwd bij andere pensioenfondsen en verzekeraars
  - waar je pensioen hebt opgebouwd
  - hoeveel AOW-pensioen je straks kunt verwachten van de overheid

Meer weten?

Heb je vragen over de bedragen die je online ziet? Kijk of je vraag bij de veelgestelde vragen over het Uniform Pensioenoverzicht staat. Staat je antwoord daar niet bij? Bellen of mailen kan ook. Wij helpen je graag.


U chat met:

Chat offline

Tijdens werkdagen kunt u met ons chatten tussen 9:00 en 17:00

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.