Nieuws

Pensioen3Daagse: hij komt er weer aan!

De Pensioen3Daagse vindt dit jaar plaats op 6, 7 en 8 november. Tijdens deze 3 dagen kom je meer te weten over je pensioen, waar je informatie vindt over je pensioen en je financiële planning in het algemeen. Want als je nú weet hoeveel pensioen er voor je is, kom je straks niet voor verrassingen te staan.

Tijdens de Pensioen3Daagse zijn er in het hele land verschillende activiteiten die te maken hebben met pensioen. Denk daarbij aan een pensioenlunch of een pensioenspreekuur. Het platform Wijzer in Geldzaken is de centrale organisator van de Pensioen3Daagse en houdt een lijst bij van activiteiten bij jou in de buurt.

Extra aandacht

Tijdens de Pensioen3Daagse is er elk jaar extra aandacht voor mensen die een risico lopen op een te laag pensioen:

  • mensen onder de 50 jaar
  • werknemers met een tijdelijk arbeidscontract
  • zelfstandigen zonder personeel 
  • arbeidsongeschikten
  • gescheiden mensen (m/v)
  • mensen met lagere inkomens
  • huishoudens waarbij de hypotheek hoger is dan de waarde van het huis (aflossingsvrije hypotheken)
  • alleenstaanden

Wat moet je doen voor je pensioen?

Wat je moet doen voor je pensioen, hangt af van je persoonlijke situatie. Wijzer in Geldzaken heeft een pensioentool ontwikkeld om je op weg te helpen. Deze pensioentool (Dit kun jij doen voor jouw pensioen) wordt ieder jaar vernieuwd naar aanleiding van (eventuele) wijzigingen in het beleid van de overheid. Je beantwoordt enkele eenvoudige vragen over je persoonlijke situatie. Vervolgens krijg je een gepersonaliseerde lijst met aandachtspunten en pensioentips.

Meer informatie

Heb je vragen over je pensioen bij ons pensioenfonds? Doe de pensioencheck. Of neem contact met ons op. Onze medewerkers kennen jouw pensioenregeling en helpen je graag. Je kunt uiteraard ook een van de vele bijeenkomsten en activiteiten bezoeken tijdens de Pensioen3Daagse.


U chat met:

Chat offline

We zijn momenteel offline. U kunt hieronder een bericht voor ons achterlaten.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.