Nieuws

Esther Gotink gekozen als nieuw lid namens deelnemers in verantwoordingsorgaan

Het bestuur van Flexsecurity heeft de uitslag van de verkiezing voor een nieuw lid namens de deelnemers in het verantwoordingsorgaan vastgesteld. Esther Gotink is met ruime meerderheid winnares van deze verkiezing geworden. Zij wordt daarmee door de deelnemers van Flexsecurity bindend voorgedragen als nieuw lid van het verantwoordingsorgaan voor de jaren 2019 t/m 2022. Tot die tijd zal zij aspirant-lid van het verantwoordingsorgaan zijn.

De actieve deelnemers van Flexsecurity, 56.120 personen, konden tussen 9 en 26 maart jl. hun stem uitbrengen op één van de zeven kandidaten, allen eveneens deelnemer aan een pensioenregeling van Flexsecurity. Uiteindelijk zijn er 945 geldige stemmen uitgebracht. Het opkomstpercentage ligt daarmee op 1,7%. Ter vergelijking: bij de in 2015 gehouden verkiezing bedroeg het opkomstpercentage 1,2%.

Esther Gotink uit Zeist kreeg 361 stemmen. Als tweede en derde eindigden Irène Nauta uit Malden en Robbert Braaksma uit Prinsenbeek met 175 respectievelijk 114 stemmen.

Het bestuur bedankt alle stemmers voor hun stem en alle zeven kandidaten voor hun getoonde interesse en inzet tijdens de verkiezing. Het bestuur en het verantwoordingsorgaan feliciteren Esther Gotink van harte met de verkiezingsoverwinning en kijken uit naar de samenwerking.

Meer weten over wat het verantwoordingsorgaan van Flexsecurity is en doet? Klik dan hier. Of bekijk ons jaarverslag.


U chat met:

Chat offline

We zijn momenteel offline. U kunt hieronder een bericht voor ons achterlaten.

Chat

Welkom bij onze chat

1 medewerker online >

Uw waardering is verstuurd Het gesprek is beëindigd Uw bericht kon niet verstuurd worden, probeer de pagina opnieuw te laden.