Vervallen heel klein pensioenkapitaal

Meld je nu aan, dan storten wij het geld in februari 2019 op je rekening.

Heb je heel kort gewerkt via Randstad, Tempo-Team, JMW, Select AV, Otter-Westelaken, Sparq, Yacht of Mailprofs? En heb je via hen pensioenkapitaal opgebouwd bij Flexsecurity? Dan kan het zijn dat je opgebouwde pensioenkapitaal onder de € 45 bruto is. Dat kun je controleren door met je DigiD in te loggen in Mijn Pensioencijfers

Wat gaat er met jouw pensioen gebeuren?

Vanaf 2019 mag pensioenfonds Flexsecurity deze kleine pensioenen laten vervallen. Dat komt door nieuwe wetgeving. 

Laat jouw pensioen op je bankrekening storten

Flexsecurity pensioen geeft je de kans om jouw hele kleine pensioen op je bankrekening te laten storten. Hoe doe je dat?

  • Stuur ons uiterlijk 31 december 2018 een e-mail via info@flexsecuritypensioen.nl met je naam en je klantnummer. Je klantnummer vind je in alle correspondentie van ons pensioenfonds en ook in Mijn Pensioencijfers.
  • Wij sturen jou een digitale bevestiging als je inderdaad een heel klein pensioen bij ons hebt staan.
  • In december is het administratieve proces om je hele kleine pensioen uit te betalen ingeregeld. Om er zeker van te zijn dat wij het geld naar het goede bankrekeningnummer overmaken, vragen wij je om tussen half december en 23 januari nog een keer in te loggen en akkoord te geven voor de betaling. Let op: de overheid ziet deze uitbetaling als inkomen, je moet daar belasting over betalen. Mogelijk heeft het gevolgen voor toeslagen of uitkeringen.
  • Wij betalen de hele kleine pensioenen in februari 2019 uit.